برداشت زعفران در شهرستان مرودشت آغاز شد

به گزارش آینه فارس ، منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برداشت زعفران از ۴۴ هکتار مزارع این شهرستان آغاز شده است و درصورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی تا مدت ۲۰ روز ادامه دارد.
او با بیان اینکه شرایط آب و هوایی، کاهش محصول زعفران را در پی داشته است، افزود: پیش بینی می‌شود از هر هکتار حدود سه و نیم کیلو گرم و در مجموع حدود ۱۵۴ کیلو گرم محصول زعفران تولید و روانه بازار شود.
امیریان توسعه کشت زعفران را منوط به برخورداری از تسهیلات و حمایت‌های دولتی دانست و بیان کرد: کمبود منابع برای تامین پیاز زعفران و تامین هزینه کارگران از مشکلات زعفران کاران است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اینکه زعفران تولید شده در مرودشت به لحاظ شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی برخوردار است، افزود: بخشی از محصول تولیدی به صورت بسته بندی شده و با برند و بخشی نیز بدون بسته بندی به استان‌های خراسان و تهران ارسال و به فروش می‌رسد