شهردار شیراز با اشاره به لایروبی دائم کانال عبور آب سعدی، گفت: ۴۰ کامیون نخاله جدید از این کانال در دو سه روز اخیر از این کانال جمع آوری شده است

به گزارش پایگاه خبری آینه فارس ، شهردار شیراز، رییس شورای اسلامی شهر و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس بهمراه معاون فنی عمرانی و سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری از نقاط حادثه خیز و آبگیر همچون محله سعدی، ارتفاعات دست خضر، رودخانه خشک، کوچه ۶۲ بلوار اتحاد منتهی به رودخانه، تقاطعات غیر هم سطح شهر همچون تقاطع شهیدان یغمور بازدید و میزان آمادگی نیرو‌های اجرایی برای مقابله با حوادث احتمالی را سنجش کردند.

سید احسان اصنافی شهردار شیراز در این بازدید با بیان اینکه تاکنون آبگرفتگی و سیلاب خاصی در سطح شهر ایجاد نشده است، افزود: با توجه به گزارشات نیرو‌های گشتی، گزارشات مردمی به سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ و رصد میدانی تاکنون آبگرفتی خاصی در شهر ایجاد نشده و تلاش داریم با ادامه استقرار نیرو‌ها و ماشین آلات نیز مشکلی در ادامه بارش باران پیش نیاید.

او با اشاره به برگزاری مانور آمادگی مدیریت بحران و مواجهه با برف و باران در آبان ماه امسال، افزود: این مانور در تمام نقاط شهر به ویژه نقاط خطرآفرین اجرا شد و آمادگی خوبی را با توجه به سناریو‌های مختلف بحران در نیرو‌ها ایجاد کرد. هم اکنون نیز آمادگی مناسبی در نیرو‌ها و ماشین آلات وجود دارد و امیدوارم بارش زمستانه ادامه داشته باشد.

این مقام مسئول شهری در حاشیه بازدید از کانال عبور آب سعدی که طی سالیان گذشته همواره یکی از نقاط حادثه خیز شیراز بوده، افزود: این کانال به صورت دائم لایروبی می‌شود و هم اکنون نیز برای جلوگیری از آب گرفتگی، یک دستگاه بیل مکانیکی و تعدادی از نیرو‌ها در کنار آن مستقر شده اند، اما طی همین چند روز نیز شاهد ریختن زباله در کانال بودیم و ۴۰ کامیون نخاله جدید از کانال در دو سه روز اخیر از این کانال جمع آوری شده است، از این رو از شهروندان خواست تا با رعایت اصول دفع پسماند ضمن همکاری با شهرداری شیراز از وقوع حوادث جلوگیری شود.

لایروبی و جمع آوری ۴۰ کامیون نخاله از کانال آب سعدی

مهدی طاهری رییس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بازدید از سطح شهر و نقاط حادثه خیز گفت: کوچه ۱۹ محله سعدی، مدخل و مسیر بسیار مهمی برای گذر آب باران است و متاسفانه در آب گرفتگی‌ها و سیل‌های سالیان گذشته منطقه را دچار مشکل کرده بود، از آن بازدید کردیم، آمادگی نیرو‌ها و شرایط محل را سنجیدیم.

او با گلایه از دستگاه‌های متولی مدیریت بحران در هنگام بارندگی گفت: دستگاه‌های متولی و مسئول نیز باید در کنار شهرداری به ویژه در مقاطع بالادست شهر همکاری داشته باشند و کمک آن‌ها به شهرداری در کنترل سیلاب‌ها و بحران‌ها موثر است.

طاهری ادامه داد: جلوگیری از وقوع حوادث اقدامی نیست که یک دستگاه مثل شهرداری بتواند به تنهایی آن را انجام دهد بلکه باید همه دستگاه‌های متولی کمک کنند تا نتیجه مطلوبی عاید شهر و شهروندان شود. اگر یک دستگاه مثل شهرداری حاضر باشد و سایر دستگاه‌ها حضور نداشته باشند، کار تکمیل نمی‌شود.