به همت کانون بسیج رسانه شهرستان ممسنی نشست نخبگانِ اهل قلم و فرهیختگانِ رسانه ای شهرستان ممسنی با موضوع: رسالت رسانه های انقلابی در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

به گزارش آینه فارس، این نشست صمیمی با مشارکت جمع کثیری از خبرنگاران، مدیران مسئول رسانه های مکتوب و مجازی، سردبیران، عکاسان خبری، فعالان رسانه‌ و فضای مجازی شهرستان ممسنی به میزبانی کانون بسیج رسانه در محل سپاه ناحیه ممسنی برگزار گردید.

این مراسم با حضور دکتر هادی رضایی رئیس سازمان بسیج رسانه سپاه فجر استان فارس، سرهنگ حسین حیاتی فرمانده سپاه ناحیه ممسنی، دکتر الهی مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ممسنی، یداله صادقی مسئول کانون بسیج رسانه شهرستان، رحمن محقق رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رستم، یداله رستمی مسئول دفتر نماینده شهرستان، جمعی از پیشکسوتان عرصه رسانه و تعدادی از مدیران روابط عمومی های ادارات ممسنی، برگزار و پیرامونِ موضوع رسالت رسانه‌های انقلابی در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی ، بحث و تبادل نظر شد.

سرهنگ حسین حیاتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ممسنی در ابتدای این برنامه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: در این نشستِ صمیمی گرد هم آمده‌ایم که در ابتدا یاد، راه، آرمان و مکتب شهید سلیمانی را گرامی بداریم و سپس به تبیین نقش و رسالت رسانه‌های انقلابی در مکتبِ سردارِ سربلندِ جبهه مقاومت، بپردازیم.

وی ادامه داد : مکتب حاج قاسم، متأثر از مکتب اهل بیت و امامین انقلاب است و رسانه‌ها باید تمام توان و نقش خود را جهت ترویج مکتب شهید سلیمانی، بکار گیرند و با اتحاد و حفظ همبستگی، نقش خود را در این راستا ایفا نمایند.

سرهنگ حیاتی افزود: تحقق اهداف مکتب شهید سلیمانی نیازمند نقش‌آفرینی درست و اصولی رسانه‌های انقلاب است و همه ما وظیفه داریم در این مسیر از تمام توان و ظرفیت موجود استفاده نماییم.

در ادامه این نشست، شش تن از خبرنگاران شهرستان به نمایندگی از فعالان عرصه خبر، از جمله: ۱- نصیب الله حیاتی پیشکسوت رسانه ای و مدیرمسئول نشریه نورباران ۲- محمد محمودی نورآبادی روزنامه نگار و نویسنده شهرستان ۳- احسان احسانی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صدای ایل ۴- داریوش انصاری فعال رسانه ای ۵- شهاب الدین جعفری فعال رسانه ای ۶- مریم ستوده خبرنگار خبرگزاری فارس، به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.

در ادامه این نشست دکتر هادی رضایی رئیس سازمان بسیج رسانه سپاه فجر استان فارس بیان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی، در تمام دنیا تفکر تظلم خواهی و مقابله با ظلم، ایجاد شده است.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان فارس اظهار داشت: سردار سلیمانی از آن جهت محبوب دل ها شد که بر آن عهدی که با بی بی دو عالم حضرت زهرا(س) در روضه های آن بانو با خدا بست، متعهد ماند و همواره جا پای ولی خدا می گذاشت. شهید سلیمانی از ولایت دم نمی زد مگر اینکه سبک زندگی خود را در حد فقیرترین افراد جامعه، همانند ولی و مولای زمان خود، قرار می داد و آنچه سردار سلیمانی را منشأ محبوبیت و وحدت کرد، یک کلمه بیشتر نبود و آن گام برداشتن برای حفظ وحدت میان امت اسلامی بود. وی روح خود را به بزرگی تمامی دنیای اسلام پرورش داد و مرزهای خاکی را از پیش رو برداشت و مرز های دینی و انسانی را گشود و هدفش تنها ایستادگی در برابر ظلم و دفاع از مظلوم بود و برایش فرق نمی کرد که آن مظلوم، چه مکتب، ملیت و اعتقادی دارد.

دکتر هادی رضایی افزود: سردار سلیمانی نگاه حزبی، گروهی و قبیله ای نداشت و تنها افتخارش نوکری مردم بود و اگر محبوب دلهای امت اسلام و غیره اسلام شد، دلیلش این بود رابطه خود را با خدا اصلاح کرده بود و خدا را پیش رو دید و قوتش را از خلوت ها و گریه های شبانه بدست آورد که در پیشگاه خداوند شهادتش را طلب می کرد.

وی تصریح کرد : برای شناخت رسالت رسانه نیاز است که ابتدا در مکتب امام و مکتب حاج قاسم درس بیاموزیم و عامل نفاق، دودستگی و دوروئی در کشور نباشیم و چشم بر حقایق و واقعیت های جامعه باز کنیم و واقعیت های جامعه را به گوش مسئولین برسانیم و مطالبه گر ایفای حقوق مردم باشیم.

دکتر رضائی افزود: امروز اگر مقام معظم رهبری در تدوین گفتمان تأکید بر کلمه انقلاب گری دارند، دلیلش این است که در سال های سپری شده بعد از انقلاب اسلامی، کم نبودند کسانی که به نام اصلاح طلب و اصول گرا، پا بر گرده انقلاب و نظام گذاشتند و به جای ایجاد امید در دل مردم، بر داشته های خود افزودند.

وی خاطر نشان کرد : امروز به جای پرداختن به اهمیت رسانه باید به موضوع فهم صحیح نسبت به گفتمانی بپردازیم که قرار است در آن قدم و قلم بزنیم و آینده ظهور را بسازیم و بدانید امروز مدیریت افکار عمومی دست شماست و اجازه ندهید کسانی به اسم امام،انقلاب و مکتب امامین انقلاب،انقلاب را تحریف کنند و مطالب دیگری به خورد جوانان آینده این سرزمین بدهند.

دکتر رضائی تأکید کرد :امروز بزرگترین رسالت رسانه این است که گفتمان امامین انقلاب را برای مردم تبیین کند.امروز دشمن دارد از ناکارآمدی برخی از مسئولان، ناامیدی را در دل مردم ایجاد می کند و بدانید هر جا ما با مشکل مواجهه هستیم و ضعفی داریم جائی است که از آرمان های امام و شهدا و مکتب شهید سلیمانی دور شده ایم.

مسئول بسیج رسانه سپاه استان افزود : شهید سلیمانی جزء آن افرادی بود که بعد از دفاع مقدس به سمت دنیا طلبی گرایش پیدا نکرد و عمر خود را در مسیر جهاد قرار داد چرا که امام فرموده بودند: انقلاب باید صادر شود و صادر شدن انقلاب به معنای این نیست که ما در تمام دنیا یک بسیج مردمی داشته باشیم ،امروز در تمام دنیا تفکر تظلم خواهی و مقابله با ظلم ایجاد شده است و این یعنی در زمینه سازی پایه های حکومت و تمدن اسلامی برای حضور امام زمان(عج) نسبتا موفق بوده ایم.

دکتر رضائی در پایان بیان داشت: این فرصتی که امام(ره)،شهداء و همه بزرگان تاریخ برای ما ایجاد کرده اند و زمینه ساز تشکیل این انقلاب شدند را غنیمت بشماریم و بدانیم این پرچمی که حضرت امام(ره) بلند کرده اند همه پیامبران ،امامان و بزرگان به خاطر آن زجرها کشیدند تا بدست ما برسد و ما در مقابل همه آن بزرگان مسئول هستیم.

در ادامه این برنامه ، باتوجه به ارزیابی های به عمل آمده توسط کانون بسیج رسانه از میزان فعالیت خبری خبرنگاران ممسنی؛ دو نفر از خبرنگاران شهرستان ۱- مسلم فرجیان مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی صدای ممسنی ۲- بهنام‌ کیانی خبرنگار صداوسیمای فارس در ممسنی با کسب بالاترین امتیاز در ارزیابی ها به عنوان فعالترین خبرنگاران شهرستان در سال ۱۴۰۰ معرفی و با اهدا لوح تقدیر و تمثال مبارک شهید سلیمانی ، مورد تجلیل واقع شدند.

در ادامه این برنامه، از پروانه و مجوز فعالیت پایگاه خبری تحلیلی صدای ایل با مدیرمسئولی مسعود جمشیدی با حضور مسئولین از جمله: رئیس سازمان بسیج رسانه سپاه فجر استان فارس، فرمانده سپاه ناحیه ممسنی، مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ممسنی، مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان ممسنی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان رستم، مسئول دفتر نماینده شهرستان، جمعی از پیشکسوتان عرصه خبر و رسانه، رونمایی شد.

در پایان این برنامه، شرکت کنندگان در این مراسم از نسخ قدیمی مطبوعات و نشریات شهرستان که توسط کانون بسیج رسانه ممسنی گرداوری شده بود، بازدید نمودند. این نمایشگاه گنجینه ارزشمندی از انواع نشریات ادوار گذشته شهرستان ممسنی بود که مروری گذرا بر تاریخچه مطبوعات این شهرستان داشت که در معرض دید فعالان رسانه گذاشته شده بود و جلوه خاصی به این رویداد رسانه ای بخشیده بود.