آرمان ملی نوشت: پس از انتخابات ریاست جمهوری فعالیت علنی گروه‌های سیاسی به انتشار چند نامه و بیانیه درباره افغانستان، حمایت از احمد مسعود در پنجشیر و اظهارنظر درباره وزرای دولت سیزدهم محدود شده بود تا اینکه دیروز خبر رسید زلزله‌ای در حزب کارگزاران اتفاق افتاده است. استعفای تعدادی از اعضای اصلی این حزب […]

 

آرمان ملی نوشت: پس از انتخابات ریاست جمهوری فعالیت علنی گروه‌های سیاسی به انتشار چند نامه و بیانیه درباره افغانستان، حمایت از احمد مسعود در پنجشیر و اظهارنظر درباره وزرای دولت سیزدهم محدود شده بود تا اینکه دیروز خبر رسید زلزله‌ای در حزب کارگزاران اتفاق افتاده است. استعفای تعدادی از اعضای اصلی این حزب خبری بود که از سوی فرزانه ترکان عضو شورای مرکزی این حزب که خودش هم استعفا داده، اعلام شد. ظاهرا شهربانو امانی و یدا… طاهرنژاد هم استعفا داده‌اند که این استعفاها هنوز مورد پذیرش قرار نگرفته است.

فرزانه ترکان درباره چرایی استعفای خودش …گفت: من به دلیل زاویه‌ای که با برخی سیاست‌های حزب کارگزاران خصوصا در انتخابات اخیر، پیدا کردم از عضویت در حزب کارگزاران استعفا دادم. او افزود: چند تن از افراد صاحب رای و بزرگان حزب هم علاوه بر من از عضویت در حزب کارگزاران استعفا دادند.

ترکان تاکید کرد: مشکل ما در حزب و در جامعه بزرگتر یعنی اصلاح‌طلبان این است که با زاویه بسته خودشان و فقط به جهت اینکه در قدرت جایی داشته باشند، وارد سیاست شدند و به مشکلات جامعه نگاه کردند در صورتی‌که فکر می‌کنم برای حل مشکلات باید برنامه‌ریزی صورت می‌گرفت.

او ادامه داد: باید اجازه دهیم که تفکرات و ایده‌های جدید قدرت را در دست بگیرند، وقتی ما خودمان منتقد دولتمردان و وزرا هستیم که چرا جوان گرایی نمی‌کنند قطعا در مورد افراد سیاسی هم باید این موضوع را باور داشته باشیم که جوان‌ها به واسطه ایده‌های نو می‌توانند به ما کمک کنند. این چهره سیاسی افزود: اگر قرار باشد که همیشه دبیر و رئیس ما و کمیسیون سیاسی ما همان افرادی باشند که ۱۵ و ۲۰ سال قبل بودند نمی‌توان تغییری حس کرد، چراکه این افراد هر کاری که بلد بودند و هرچه به ذهنشان رسیده تا امروز انجام داده‌اند، باید اجازه بدهیم که ایده‌های نو و جوان‌هایی که خلاق هستند بیایند و برنامه، کمک و راهکار ارائه بدهند.