• امروز : جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 16 October - 2026
♥1

پارس شیراز؛ تنها ورزشگاه ایران با مجوز B

  • کد خبر : 2399
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۲
پارس شیراز؛ تنها ورزشگاه ایران با مجوز B
مهدی تاج اعلام کرد؛ ورزشگاه پارس شیراز تنها ورزشگاه کشور در سطح B استانداردهای AFC است

به گزارش  پایگاه  خبری  آینه فارس، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، با تشریح آخرین الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برای ورزشگاه‌های میزبان رقابت‌های فوتبال، اعلام کرد که در شرایط فعلی، ورزشگاه پارس شیراز تنها ورزشگاه ایران است که موفق به دریافت مجوز سطح B می‌شود.

رئیس فدراسیون فوتبال در تشریح تغییرات صورت‌گرفته در فرآیند صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها، یکی از مهم‌ترین تغییرات را مربوط به ارتقای استاندارد ورزشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: «مجوز حرفه‌ای دو، سه تغییر ماهوی داشته است. اولین مسئله مربوط به استادیوم‌ها است. قبلاً استادیوم‌ها دو، سه شرط داشتند، اما اکنون شروط بیشتری دارند و تبدیل به استادیوم‌های A، B، C، D و E شده‌اند.»

تاج با اشاره به الزامات جدید AFC اظهار داشت: «ای‌اف‌سی به ما می‌گوید که این نوع بازی‌ها را فقط در ورزشگاه A می‌توانید برگزار کنید. با این شرایط، فقط ورزشگاه پارس شیراز را داریم که مجوز B دریافت می‌کند، ولی باقی ورزشگاه‌ها مجوز C می‌گیرند.»

بر این اساس، ورزشگاه پارس شیراز، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های ورزشی شهر شیراز و استان فارس، در شرایط فعلی تنها ورزشگاه کشور با سطح B الزامات اعلام‌شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا است.

این جایگاه، ظرفیت‌های ورزشگاه پارس شیراز و فوتبال استان فارس را برای میزبانی از مسابقات مهم ملی و بین‌المللی بیش از پیش نمایان می‌کند.

 

لینک کوتاه : https://ayenefars.ir/?p=2399

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها