به گزارش پایگاه خبری آینه فارس، مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه کار برداشت “به” تا نیمه آبانماه ادامه دارد، تصریحکرد: با توجه به خسارات ناشی از سرمازدگی و خشکسالی و خصوصا بهدلیل سرمای بهاره در مرحله گلدهی و گرده افشانی خسارت شدیدی به این محصول وارد شده است بهطوریکه عملکرد کل و “تولید در واحد سطح” بهشدت کاهش یافته است و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت نزدیک به هزار تن از این محصول جمعآوری و روانه بازار شود.
بهگفته وی؛ ارقام اصفهانی، شیشهای، کدوئی و محلی از مهمترین ارقام “به” کاشتهشده در شهرستان نی ریز بهشمار میآیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی برخوردارند.
این مقام مسئول اظهارکرد: کشورهای روسیه، پاکستان، افغانستان، میادین استان های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصارف درون استانی، از مهم ترین بازار های محصول “به” شهرستان نی ریز هستند.
“به” نیریز زینتبخش بازارهای داخل و خارج
پرینتمدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز گفت: برداشت "به" از سطح 420 هکتار باغهای این شهرستان آغازشدهاست که از این میزان 390 هکتار آن را درختان مثمر تشکیل میدهند
https://ayenefars.ir/?p=21214
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.