به گزارش آینه فارس ، علیرضا بصیری تصریحکرد: برداشت پسته در این شهرستان از شهریورماه آغاز شده است و به مدت یک ماه ادامه دارد.
او بیانکرد: ۲۰درصد از پسته تولیدی بهصورت کال فروشی برداشت و بقیه محصول پس از فرآوری توسط ۱۷ ترمینال پسته به بازارهای داخلی و خارجی صادرمیشود.
بهگفته وی؛ هجوم سنهای سبز، رطوبت پایین، سرمای بهاره و افزایش کمسابقه دمای هوا در اواخر فصل بهار و اوایل تابستان مانع تمایز و تشکیل جوانه گل شد و کاهش شدید محصول را درپیداشت.
بصیری با اشاره به اینکه ارقام مهم پسته شهرستان نیریز شامل اوحدی، احمدآقایی، کله قوچی و اکبری است، ابرازکرد: با توجه به پتانسیلهای موجود در مناطق مختلف نیریز، برای تولید پسته، و به علت کاهش سطح آب های زیر زمینی و اُفت کیفی آن در سالهای اخیر، بسیاری از کشاورزان با ایجاد باغهای پسته به تولید این محصول رویآوردهاند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز همچنین اظهارکرد: این شهرستان از دیرباز قطب پسته استان فارس بوده و مقام اول سطح و تولید آن را به خود اختصاصدادهاست و در حال حاضر ۱۲هزار هکتار پسته دارد که یکهزار هکتار آن غیر مثمر است.
کاهش ۸۰ درصدی محصول در قطب پسته استان فارس
پرینتمدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز از کاهش 80درصدی تولید پسته در نیریز خبرداد و گفت: برداشت این محصول در سطح 11هزار هکتار شروع شده است و پیشبینی میشود امسال حدود 2000 تن پسته روانه بازار مصرف شود.
https://ayenefars.ir/?p=37747
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.