مدیرعامل شرکت آبفای فارس، حجم تأسیسات آبرسانی شهری و روستایی در این استان طی بازه زمانی هفت ماه گذشته را یک رکورد بزرگ توصیف کرد.

علی جان صادق پور ضمن تشریح عملکرد شرکت آبفای فارس در ۷ ماه گذشته، گفت: با توجه به جغرافیای پهناور فارس و خشکسالی‌های مستمر در چند سال اخیر و همچنین وسعت دامنه فعالیت شرکت آبفای استان که شامل ارائه خدمات آب و فاضلاب به ۱۱۵ شهر و قریب به ۴۲۰۰ روستای این استان است، اولویت نخست این شرکت علاوه بر مدیریت هزینه‌ها و جذب منابع مالی بخش خصوصی، به سرانجام رساندن پروژه‌های نیمه تمام، بهبود بهره وری در استفاده بهینه از تاسیسات موجود آبرسانی برای کاهش اثرات خشکسالی در نقاط مختلف استان بالاخص مناطقی که دارای منابع آب ناپایدار هستند، است.

مدیرعامل شرکت آبفای فارس با بیان این مهم که تهیه و توزیع آب سالم و بهداشتی و ارائه خدمات مطلوب همواره به عنوان یک اصل در خدمت رسانی مورد توجه این شرکت بوده است، گفت: در ۷ ماه گذشته امسال خدمات قابل توجهی به مشترکان شهری و روستایی استان در حوزه تأمین آب شرب ارائه شده که اجرای این حجم از تأسیسات آبرسانی شهری و روستایی در استان طی بازه زمانی مذکور یک رکورد بزرگ در عملکرد این شرکت محسوب می‌شود.

او، راه‌اندازی و اتمام تعداد قابل توجهی از پروژه‌های آب نیمه تمام که عملیات اجرایی آن‌ها از سنوات قبل آغاز شده بود، علاوه بر توسعه و اصلاح ۲۲۶ کیلومتر خط انتقال آب شرب، اصلاح و توسعه ۱۶۸ کیلومتر شبکه توزیع، احداث ۲۹۰۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب شرب، حفر ۴۴ حلقه چاه و کف شکنی ۲۵ حلقه چاه دیگر و همچنین فروش ۸۶۰۰ فقره انشعاب آب و ۲۲۴۵ فقره انشعاب فاضلاب را از اهم اقدامات شرکت آبفا فارس در شهر‌ها و روستا‌های استان طی ۷ ماه گذشته عنوان کرد.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آبفای فارس با پرداختن به اهم اولویت‌های بخش فاضلاب، گفت: در بخش فاضلاب نیز علاوه بر تسریع در عملیات اجرا و بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های فاضلاب ناتمام، جذب سرمایه گذار و انعقاد تفاهم نامه همکاری با بخش خصوصی و صنایع محلی در شهرستان‌های فارس به منظور اجرای طرح‌های جدید فاضلاب و همچنین فروش پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب از مهمترین اولویت‌های شرکت در ماه‌های گذشته بوده که گام‌های قابل توجهی در این خصوص برداشته‌ایم و ادامه این روند می‌تواند تحولی موثر در ارتقاء بهداشت عمومی و دفع آسیب‌های زیست محیطی در استان به وجود آورد.

او گفت: در همین راستا علاوه بر تداوم روند احداث تصفیه خانه، اجرای خطوط انتقال و شبکه‌های جمع آوری فاضلاب در برخی شهر‌ها و روستا‌های استان، با تلاش و پیگیری مداوم تصفیه خانه فاضلاب شهر کازرون پس از مدت‌ها توقف در اجرا، در نیمه اول سال جاری تکمیل و در هفته دولت به بهره برداری رسید. همچنین با پیگیری‌های مستمر و حمایت‌های مسئولان ارشد استان به ویژه استاندار فارس، تفاهمنامه‌هایی در خصوص توسعه بخشی از خطوط انتقال و شبکه‌های جمع آوری فاضلاب و همچنین بهره برداری از پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب در چند شهر استان با بخش خصوصی در قالب قرارداد بیع متقابل مبادله کنیم که این کار در نوع خود ابتکاری جدید محسوب می‌شود. در بخش انرژی نیز در جلسات کمیته انرژی و تله متری شرکت برنامه‌های جامعی برای مدیریت مصرف انرژی درتأسیسات آب و فاضلاب استان تدوین شده است.

صادق پور مقوله مدیریت عرضه و تقاضا را به عنوان یک اصل مهم در مدیریت منابع آب شرب توصیف و با تأکید بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب، گفت: شرایط موجود منابع آب فارس ایجاب می‌کند که به منظور تداوم ارائه خدمات مطلوب آبرسانی، به جای حفر چاه و شناسایی منابع جدید، مدیریت مصرف و نهادینه کردن فرهنگ صرفه جویی در جامعه را در دستور کار قراردهیم.